Laadukkaan palvelun korikorjaamo Tuusulassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mastan Huolto on asiakaslähtöisen palvelun autokorjaamo Tuusulassa. Monipuolisten autohuoltojen lisäksi toteutamme myös kaikenlaiset korikorjaukset ensiluokkaisin lopputuloksin auton merkistä ja iästä riippumatta.

Korikorjaukset ammattitaidolla

Meillä on vankka ammattitaito myös korikorjaamon puolelta. Osaava peltiseppämme on tehnyt kaikenlaisia korikorjauksia jo usean vuosikymmenen ajan kaiken merkkisiin autoihin. Mastan Huollossa autosi tulee takaisin kuntoon pahankin vaurion jäljiltä! Vahingon sattuessa sinun ei tarvitse huolehtia kuin vahinkoilmoituksen tekemisestä vakuutusyhtiölle, me hoidamme loput.

Toteutamme kaikentasoiset korikorjaukset auton merkistä ja iästä riippumatta. Meillä on myös tarvittavat korinmittaus- ja vetolaitteet vaativiinkin kolarikorjauksiin sekä oikaisutöihin. Teemme myös tuulilasin vaihdot autoon kuin autoon.

Tarpeen mukaan saat meiltä sijaisauton käyttöösi autosi korikorjauksen ajaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vahinkotarkastukset henkilö- ja pakettiautoihin

Kauttamme saat myös vahinkotarkastukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Käytössämme on vakuutusyhtiöidenkin käyttämä WinCabas-ohjelmisto, jolla teemme korjauskustannuslaskelmat ja lähetämme ne suoraan vakuutusyhtiön vahinkotarkastajalle helposti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä!

Vahingon sattuessa käänny Mastan Huollon puoleen! Palvelemme korikorjauksissa auton merkistä ja iästä sekä vaurion laadusta riippumatta. Meiltä saat luotettavaa ja ystävällistä palvelua ensiluokkaisin lopputuloksin.

Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Ystävällinen henkilökuntamme vastaa mielellään myös palveluitamme koskeviin kysymyksiin sekä tiedusteluihin.