Autohuolto ja laadukkaat Mazda-varaosat Tuusulassa

Yhteystiedot

Mastan Huolto on valtuutettu Mazda-huoltaja Suomessa. Huollamme Mazdat lähes neljän vuosikymmenen tuomalla laaja-alaisella kokemuksella! Meiltä saat myös laadukkaat Mazda-varaosat sekä uusiin että vanhempiin malleihin.


Ota yhteyttä ja varaa aika autohuoltoon!

Mazdojen asiantuntija apunasi

Ammattitaitoisten mekaanikkojemme pitkä historia Mazdojen maailmassa takaa merkin erinomaisen tuntemuksen sekä ammattitaitoisen ja laadukkaan korjauksen auton iästä ja mallista riippumatta. Maahantuojan merkkikohtaiset säännölliset koulutukset takaavat mekaanikkojemme ammattitaidon jatkuvan kehittymisen. Mastan Huolto palvelee aina alan viimeisimmällä tietotaidolla!

Huollot ja varaosat takuulla!

Suoritamme niin määräaikaishuollot kuin kaikki muutkin tarvitsemasi huoltopalvelut laadulla ja luotettavasti. Myönnämme kaikille suorittamillemme huolloille sekä myymillemme varaosilla vuoden takuun. Ota yhteyttä ja kerro autosi huoltotarpeesta, niin jutellaan lisää ja sovitaan työn toteutuksesta! Saat meiltä myös kustannusarvion huoltosi kokonaiskustannuksista.

Pikahuolto

Pikahuollossa suoritamme pienimuotoisia huoltotöitä ilman ajanvarausta. Esimerkiksi polttimoiden vaihdot ja pyyhkijän sulkien uusinnat onnistuvat käden käänteessä!

Pikahuoltomme palvelee arkisin klo 8.00–16.30.

Sijaisauto huoltosi ajaksi

Tarvittaessa saat meiltä sijaisauton käyttöösi autosi huollon ajaksi. Kysy lisää!

Mazda-varaosat

Mastan Huolto myy takuuvarmat Mazda-varaosat sekä yrityksille että yksityisasiakkaille ympäri Suomen! Varastossamme on paljon myös vanhempien Mazdojen osia aina kiinnikkeistä korin osiin asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Vastaamme mielellämme varaosia koskeviin kysymyksiin sekä tiedusteluihin.

Kyselyt varaosista: masta@mastanhuolto.fi.
Ilmoita sähköpostissa auton valmistenumero sekä omat yhteystietosi.

Ota yhteyttä ja varaa aika autohuoltoon!

Varaa aika autohuoltoon Mastan Huoltoon! Huollamme ja korjaamme Mazdat lähes neljän vuosikymmenen vankalla kokemuksella ja vahvalla asiantuntijuudella. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Meiltä saat aina asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan.